Інгредієнти:
- Рибний фарш — 150 г
- Ріпчаста цибуля - 30 г
- Моркова — 30 г
- Болгарський перець —50 г
- Часник — 1 зуб.
- Селера — 20 г
- Томати — 30 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 50 г
- Вершкове масло - 30 г
- Лимона цедра
- Сіль, перець
Сформувати кнелі ложками і обсмажити з усіх боків.
Овочі нарізати шматочками і підсмажити з додаванням спецій.
Додати соус з кетчупом Торчин® «Лагідний», всипати кнели, додати трохи води і тушкувати до готовності. Посипати зеленню.
Ніжні й легкі котлетки з риби, родом з Франції, де навіть прості страви — це кулінарний шедевр. Своєю вишуканою формою кнелі завдячують саме своєму французькому корінню. А ще вони не тільки дуже смачні, а й годяться для дієтичного харчування.