Інгредієнти:
- гірчиця Торчин® «Американська» — 50 г;
- корінь селери — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- часник — 1 зубок;
- петрушка — 10 г;
- коріандр — щіпка;
- сіль, перець — до смаку;
- цукор — 10 г;
- олія — 60 мл;
- насіння льону — 1 ст. л.
- Підготувати всі потрібні інгредієнти.
- Селеру й моркву обчистити та нарізати за допомогою ножа-економки. Викласти в скляну форму.
- Спеції розтерти у ступці з цукром, змішати з натертим часником і посипати цією сумішшю овочі. Олію розігріти на пательні майже до кипіння й полити овочі.
- Коли овочі охолонуть, додати гірчицю й змішати. Поставити в холодильник на 2 години.
- Насіння льону підсмажити на пательні. Мариновані овочі змішати з подрібненою петрушкою й подавати, посипавши смаженим насінням льону. Смачного!
Якщо звичні салати вже набридли, спробуйте приготувати салат з маринованих коренеплодів. Незвичайні інгредієнти, цікавий рецепт й особливий спосіб подачі – вам є, чим здивувати гостей! Маринад зі спецій, олії та цукру добре відтіняє смак овочів, створюючи нову кулінарну композицію. Останній штрих – свіжа зелень та смажене насіння льону. Експериментуйте!