Рецепти

Салат з маринованих коренеплодів

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Селеру й моркву обчистити та нарізати за допомогою ножа-економки. Викласти в скляну форму.
Спеції розтерти у ступці з цукром, змішати з натертим часником і посипати цією сумішшю овочі. Олію розігріти на пательні майже до кипіння й полити овочі.
Коли овочі охолонуть, додати гірчицю й змішати. Поставити в холодильник на 2 години.
Насіння льону підсмажити на пательні. Мариновані овочі змішати з подрібненою петрушкою й подавати, посипавши смаженим насінням льону. Смачного!
Салат з маринованих коренеплодів
prev
next
Салат з маринованих коренеплодів
140 хв
2

Інгредієнти:

  • гірчиця Торчин® «Американська» — 50 г;
  • корінь селери — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • часник — 1 зубок;
  • петрушка — 10 г;
  • коріандр — щіпка;
  • сіль, перець — до смаку;
  • цукор — 10 г;
  • олія — 60 мл;
  • насіння льону — 1 ст. л.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.
  2. Селеру й моркву обчистити та нарізати за допомогою ножа-економки. Викласти в скляну форму.
  3. Спеції розтерти у ступці з цукром, змішати з натертим часником і посипати цією сумішшю овочі. Олію розігріти на пательні майже до кипіння й полити овочі.
  4. Коли овочі охолонуть, додати гірчицю й змішати. Поставити в холодильник на 2 години.
  5. Насіння льону підсмажити на пательні. Мариновані овочі змішати з подрібненою петрушкою й подавати, посипавши смаженим насінням льону. Смачного!

Якщо звичні салати вже набридли, спробуйте приготувати салат з маринованих коренеплодів. Незвичайні інгредієнти, цікавий рецепт й особливий спосіб подачі – вам є, чим здивувати гостей! Маринад зі спецій, олії та цукру добре відтіняє смак овочів, створюючи нову кулінарну композицію. Останній штрих – свіжа зелень та смажене насіння льону. Експериментуйте!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися