Інгредієнти
- гарбуз – 600 г;
- морква – 2 шт.;
- часник – 1 головка;
- вершки – 400 мл;
- майонез "Європейський" Торчин® – 100 г;
- куркума – 1/2 ст. л;
- паприка копчена – 1/2 ст. ложки;
- сіль, розмарин, чебрець на смак.
60 хвБограч – національна страва угорської кухні. Ситний, наваристий суп з перчинкою. Приготуйте бограч за легким і смачним рецептом із заправкою Торчин®.
60 хвГрибний суп можна готувати використовуючи сушені гриби або печериці. А головний секрет страви – заправка Торчин® «Овочева з морквою, цибулею та солодким перцем».
0 хвОбідЧи можна приготувати смачну печеню з риби всього з декількох інгредієнтів? Так! Цим рецептом тушкованої риби з овочами та картоплею з нами поділився Євген Клопотенко.
90 хвОбідСалат Коул Слоу — це традиційна американська старва, закуска з капусти та моркви під майонезом. Його зазвичай подають до м'ясних і рибних страв.
20 хвСніданок, Обід, Вечеря, Weekend, ПолуденокРис з овочами – це рецепт досить відомої у всьому світі азійської страви з характерним пікантним смаком, якого надає їй саме соєвий соус Торчин® «Класичний».
29 хвОбід, Вечеря, WeekendГороховий суп - це неймовірно ситна і смачна страва, яка ідеально підходить для обіду чи вечері. Варіантів приготування цієї страви безліч, і сьогодні ми розглянемо рецепт горохового супу з копченостями.
45 хвОбід, Вечеря, WeekendРецепт судака в духовці — простий у приготуванні, основні ноти смаку надають сік лимона та гірчиця в зернах Торчин® «З медом», які підсилюють червона цибуля та часник.
40 хвОбід, ВечеряБорщ з ребрами – смачний та простий у приготуванні, особливо якщо додати заправку від Торчин® «Буряково-томатна», яка надасть борщу з ребрами насичений червоний колір.
40 хвОбід, Вечеря