Інгредієнти:
- Гірчиця «Американська» від Торчин® — 60 г
- Морква по-корейському — 40 г
- Огірок — 1 шт.
- Курячий паштет — 80 г
- Шинка — 100 г
- Кіндза — 20 г
- Перець чилі — за смаком
- Французький багет — 1 шт.
- Вершкове масло — 50 г
- Булочку розріжте вздовж. Підсушіть, змастіть нижню частину маслом, відтак — паштетом. Верхню частину змастіть гірчицею.
- Складіть сендвіч, виклавши свіжий огірок на паштет, потім шинку, моркву, кіндзу, подрібнений чилі.
- Трохи підсмажте перед поданням на стіл.
В’єтнамський сендвіч «бань мі» увійшов до списку найсмачнішої вуличної їжі. Чому б не приготувати таку знакову страву в домашніх умовах? Насиченого, оригінального й солодкуватого смаку можна досягти за допомогою гірчиці «Американської» від Торчин®, яка додасть нових гастрономічних відчуттів вашій перекусці.