Рецепти
Аранчині
30 хв
4

Інгредієнти:

  • варений круглий рис — 300 г;
  • фарш зі свинини (можна будь-який, головне — не дуже жирний) — 200 г;
  • петрушка (альтернатива — базилік) — 10 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 50 г;
  • твердий сир — 100 г;
  • панірувальні сухарі — 100 г;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • яйце — 2 шт.
  • Соус:
  • «Сирний дресинг» — 100 г.
  1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  2. Фарш змішайте з майонезом і подрібненою зеленню, посоліть і поперчіть.

  3. Відварений (гарячий) рис змішайте з тертим сиром, додавши 1 ст. ложку борошна. Яйце посоліть і збийте в піну.

  4. З фаршу сформуйте кульку (якщо робите багато, заздалегідь накрутіть кульки з м’яса й трохи заморозьте їх: так простіше буде крутити красиві кульки).

  5. Сформуйте з рису вдвічі більшу кульку. Потім рисову кульку приплюсніть і, поклавши в центр м’ясну , заліпіть її всередині рисової. Після цього обваляйте в борошні, потім — у яйці й сухарях.

  6. Смажте в олії до утворення рум’яної скоринки, знімаючи на серветку, щоб олія не залишалася на сухарях. Перед подаванням потримайте ще в духовці за 170 градусів 15—20 хвилин.

  7. Смачного!