Інгредієнти:
- Баклажани — 2 шт.
- Майонез Торчин® «Європейський» — 1 ст. л.
- Часник
- Коріандр
- Кінза
- Сіль, цукор
Приготувати соус: змішати Майонез Торчин® "Європейський", часник та коріандр, додати дрібно нарізану кінзу. Приправити сіллю і цукром за смаком.
Баклажани запікати в духовці при температурі 200 ° С 20-25 хвилин до готовності.
Баклажани очистити і нарізати кубиками. Заправити соусом з майонезу Торчин® «Європейський».
Подавати з грінками. Смачного!
Час експериментів: здивуйте своїх близьких вишуканою східною закускою. Ароматні спеції та трави зададуть неповторний тон вашій страві, а ніжну текстуру баклажанів вигідно доповнить соус на основі легкого майонезу ТОРЧИН® «Європейський».