Рецепти

Баба-гануш — ТОРЧИН®

Приготувати соус: змішати Майонез Торчин® "Європейський", часник та коріандр, додати дрібно нарізану кінзу. Приправити сіллю і цукром за смаком.
Баклажани запікати в духовці при температурі 200 ° С 20-25 хвилин до готовності.
Баклажани очистити і нарізати кубиками. Заправити соусом з майонезу Торчин® «Європейський».
Подавати з грінками. Смачного!
Баба-гануш — ТОРЧИН®
prev
next
Баба-гануш — ТОРЧИН®

Інгредієнти:

  • Баклажани — 2 шт.
  • Майонез Торчин® «Європейський» — 1 ст. л.
  • Часник
  • Коріандр
  • Кінза
  • Сіль, цукор
  1. Приготувати соус: змішати Майонез Торчин® "Європейський", часник та коріандр, додати дрібно нарізану кінзу. Приправити сіллю і цукром за смаком.

  2. Баклажани запікати в духовці при температурі 200 ° С 20-25 хвилин до готовності.

  3. Баклажани очистити і нарізати кубиками. Заправити соусом з майонезу Торчин® «Європейський».

  4. Подавати з грінками. Смачного!

Час експериментів: здивуйте своїх близьких вишуканою східною закускою. Ароматні спеції та трави зададуть неповторний тон вашій страві, а ніжну текстуру баклажанів вигідно доповнить соус на основі легкого майонезу ТОРЧИН® «Європейський».

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися