Рецепти

Дип з кальмара

 Дип з кальмара
prev
next
 Дип з кальмара
20 хв
2 порції

Інгредієнти:

  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 150 г;
  • кальмар — 150 г;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • олія — ​​15 мл;
  • біле вино — 50 мл;
  • плавлений сир — 60 г;
  • помідори чері — 6 шт.;
  • куркума — щіпка;
  • чебрець — щіпка;
  • хлібні крихти — 5 г;
  • лимон — 4 часточки;
  • сіль, перець — до смаку.
  1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  2. Кальмара нарізати великими кубиками. Цибулю нарізати дрібними кубиками.

  3. Цибулю смажити з чебрецем на олії, поки не розм’якне. Додати кальмара, помідори, вино й тушкувати 5 хвилин. Посолити, поперчити, вичавити часточку лимона.

  4. Щойно кальмар охолов, помідори відкласти. А все, що залишилося, змішати з крихтами, майонезом і плавленим сиром, збити в блендері до однорідної маси.

  5. Подавати зі шматочками помідора й часточкою лимона до закусок і снеків. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися