Рецепти

Галантин з овочів під рибою

Галантин з овочів під рибою
40 хв
2

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 300 г;
  • желатин — 15 г;
  • вода — 100 мл;
  • картопля — 1 шт.;
  • буряк — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • зелень — 30 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • слабосолона риба (сьомга, макрель) — 200 г.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  2. Овочі варити до готовності в підсоленій воді. Натерти на тертці.

  3. Желатин залити водою. Розчинити на водяній бані, трохи остудити й змішати з майонезом.

  4. У тертий буряк додаємо майонез і викладаємо перший шар, формуючи прямокутник на харчовій плівці або фользі. Потім у терту моркву додаємо майонез і викладаємо другий шар, потім так само з картоплею — третій шар. Верхній шар — подрібнена зелень з майонезом. Формуємо за допомогою плівки прямокутну форму.

  5. Рибу нарізаємо тоненькими скибочками й обкладаємо з трьох сторін. Загортаємо в плівку (фольгу) і ставимо в холодильник до застигання на 4 години.

  6. Дістаємо, нарізаємо, подаємо. (Таку страву можна зберігати три дні).

  7. Смачного!