
Інгредієнти:
- На 5 літрових банок: Кетчуп Чилі Торчин - 450 гр
- Вода - 7 стаканів
- Оцет яблучний - 1 стакан
- Цукор - 1,5 стакана
- Сіль – 2 ст ложки
- Листя вишні, кропу, смородини, перець горошком - за смаком та наявністю
- Помідори 3 кг
- Підготувати всі необхідні інгредієнти.
- Простерилізувати банки.
- Помістити в кожну банку 3 горошини перцю, гілочку кропу, по листику смородини та вишні, щільно укласти помідори.
- Приготувати розсіл. Змішати: кетчуп, воду, оцет, цукор, сіль в каструлі. Закип’ятити. Паралельно поставити закипати водяну баню (каструлю з водою) для стерилізації.
- Як тільки розсіл закипить, розлити його в банки, щоб помідори повністю покрило.
- Закатати та накрити теплою ковдрою.
Консервовані помідори з кетчупом – новий сучасний рецепт консервування томатів. Приготуйте маринад за нашим рецептом та потіште близьких неймовірно ароматними помідорами із пікантно-солодким смаком. Родзинка – кетчуп Торчин® “Чилі” – густе томатне пюре з гострим каєнським перцем та духмяними спеціями.
Сколько нужно обычного уксуса вместо яблочного?
Не зрозуміло 4 пункт. "Паралельно поставити закипати водяну баню (каструлю з водою) для стерилізації." навіщо, стерилізації чого? якщо "россіл закіпає і заливаємо". Але якщо один раз залити помідори і закатати - банки будуть зберігатись в квартирі? щось недописали ;)