Рецепти

Консервовані помідори з Чилі від Торчин

Консервовані помідори з Чилі від Торчин
60 хв
1

Інгредієнти:

  • На 5 літрових банок: Кетчуп Чилі Торчин - 450 гр
  • Вода - 7 стаканів
  • Оцет яблучний - 1 стакан
  • Цукор - 1,5 стакана
  • Сіль – 2 ст ложки
  • Листя вишні, кропу, смородини, перець горошком - за смаком та наявністю
  • Помідори 3 кг
  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти.
  2. Простерилізувати банки.
  3. Помістити в кожну банку 3 горошини перцю, гілочку кропу, по листику смородини та вишні, щільно укласти помідори.
  4. Приготувати розсіл. Змішати: кетчуп, воду, оцет, цукор, сіль в каструлі. Закип’ятити. Паралельно поставити закипати водяну баню (каструлю з водою) для стерилізації.
  5. Як тільки розсіл закипить, розлити його в банки, щоб помідори повністю покрило.
  6. Закатати та накрити теплою ковдрою.

Консервовані помідори з кетчупом – новий сучасний рецепт консервування томатів. Приготуйте маринад за нашим рецептом та потіште близьких неймовірно ароматними помідорами із пікантно-солодким смаком. Родзинка – кетчуп Торчин® “Чилі” – густе томатне пюре з гострим каєнським перцем та духмяними спеціями.