Рецепти

Ніжний японський омлет Тамаго-які

Ніжний японський омлет Тамаго-які
15 хв
2

Інгредієнти:

  • Яйця курячі — 3 шт.
  • Жовтки — 3 шт.
  • Соєвий соус Торчин® «Класичний смак» — 40 г
  • Рисовий оцет — 5 г
  • Цукор — 15 г
  • Вершкове масло — 25 г
  1. Яйця змішайте з соєвим соусом Торчин® «Класичний смак» і рисовим оцтом, додайте порцію цукру.
  2. Злегка збийте суміш вінчиком, щоб вона вийшла однорідною.
  3. Змастіть сковороду вершковим маслом і нагрійте її на невеликому вогні. Налийте трохи яєчної суміші, щоб спекти тонкий млинчик.
  4. Коли яйця схопляться, загніть два протилежних краї до центру. Потім складіть млинчик навпіл уздовж. Зсуньте згорток, що вийшов, до самого краю сковороди, а на вільну частину налийте ще порцію яєчної суміші. Новий млинчик має одним краєм приклеїтися до першого.
  5. Коли другий млинчик трохи схопиться, накрутіть його на перший. Повторюйте цей і попередній етапи, поки не закінчиться суміш. Тепер наріжте омлет скибочками та розкладіть його на великій тарілці. Смачного!

Спробуйте урізноманітнити свій сніданок вишуканим рецептом добре знайомого омлету. Щоб його смак вдався витонченим, пікантним та оригінальним, додайте соєвий соус Торчин® «Класичний смак». Лише 15 хвилин — і смачний нарізаний скибочками омлет Тамаґо-які вже на вашому столі. Смачного!