Рецепти

Овочеві спринг-роли

Овочеві спринг-роли
15 хв
2

Інгредієнти:

  • Савойська капуста — 8 листків
  • Болгарський перець — 1 шт.
  • Помідор — 1 шт.
  • Огірок — 1 шт.
  • Синя цибуля — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Петрушка — 10 г
  • М’ята — 10 г
  • Олія — ​​10 г
  • Приправа «10 овочів» — 1 столова ложка
  • Гірчичний соус:
  • Американська гірчиця — 50 г
  • Приправа «10 овочів» — 1 чайна ложка
  • Олія — 1 столова ложка
  1. Нарізати соломкою перець, помідор, огірок, цибулю й моркву. Додати приправу, петрушку і м’яту.

  2. Листя капусти занурити в гарячу воду на 5 хвилин, відтак дістати й покласти на чистий рушник.

  3. У центр листка капусти викласти начинку, соус і загорнути рулет конвертиком.

  4. Замість шпажки можна використати зелену цибулю, щоб рол не розпадався.

Спрінг-роли з овочами - популярний вуличний перекус та ресторанна закуска у країнах Азії. Ці маленькі конвертики, заповнені хрусткими овочами з ароматним соусом - ідеальна страва для весни та літа. Коли з’являється свіжа зелень та овочі, саме час спробувати нові вітамінні страви. Зробіть спрінг-роли ще кориснішими! Замість рисового паперу використовуйте свіжі листочки савойської капусти. Додайте приправу для більш насиченого овочевого смаку та трохи м’яти для літньої свіжості.