Рецепти

Печінка, запечена в хлібі

Печінка, запечена в хлібі
60 хв
2

Інгредієнти:

  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 100 г;
  • куряча печінка — 250 г;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • паприка — ½ ч. л.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • хліб — 1 шт.;
  • яблука — 1 шт.;
  • олія — ​​10 мл;
  • петрушка — 5 г.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  2. Яблуко очистити від насіння й нарізати брусочками. Печінку теж нарізати брусочками. Цибулю ріпчасту нарізати соломкою. Зелень подрібнити. У хліба зрізати верх і за допомогою ножа та ложки вийняти м’якушку.

  3. На сковороді тушкувати цибулю до солодкого смаку разом з яблуками в олії. Потім додати печінку, паприку, сіль, перець, майонез, зелень. Покласти в хліб і накрити.

  4. Запікати 45 хвилин за температури 170 градусів.

  5. Смачного!