Рецепти

Пісний плов

Пісний плов
70 хв
5

Інгредієнти:

  • Рис довгозернистий – 500 г
  • Олія оливкова – 50 мл
  • Баклажани – 300 г
  • Морква – 100 г
  • Цибуля ріпчаста – 50 г
  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» – 1 ст. л.
  • Часник – 1 шт.
  1. Обсмажте баклажани, моркву та цибулю на маленькому вогні у чавунній каструльці або на сковороді до отримання приємного золотистого кольору. Додайте рис.
  2. Додаємо багатий на овочевій смак і аромат - бульйон, приготовлений на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів».
  3. Головку часнику розміщуємо у середині страви та залишаємо варитися близько 20 хв до готовності. Можна подавати до столу!

Пісні страви теж бувають смачні та ситні – під цим гаслом ми і будемо готувати плов, не боячись кинути виклик оригінальному грузинському рецепту з великою кількістю м'яса. Неповторний смак і аромат цілого овочевого ансамблю, збалансований овочевою приправою, не залишить нікого байдужим. А у вас з'явиться ще один незамінний рецепт пісної страви.