Інгредієнти:
- Підрум'янений в духовці багет – 1 шт.
- Баклажани – 1 шт.
- Томати – 3 шт.
- Фета – 200 г
- Соус Торчин® «Часниковий»
- Сіль, перець
- Базилік
- Підрум'яньте в духовці шматочки багета.
- На грилі підсмажте овочі, нарізані кружальцями та часточками: томати, баклажани, цибулю та перець.
- Потім овочі дрібно наріжте, додайте сіль і перець.
- На дошці розкладіть шматочки підрум'яненого багета та змастіть соусом Торчин® «Часниковий».
- Зверху викладіть начинку з овочів, присипте сиром фета та базиліком.
- Перфетто!
Брускетта – найпростіша традиційна італійська страва для легкого перекусу. Скибочки багета з різноманітними поєднаннями овочів, сирів або м'яса неодмінно сподобаються як дорослим, так і дітворі. Відмінність брускетти від бутерброда або тосту – скибочки хліба, що попередньо обсушені у духовці або на грилі. Спробуйте зробити брускетту за нашим рецептом, а соус Торчин® «Часниковий» ідеально підійде до баклажанної начинки та додасть пікантності.