Інгредієнти:
- кетчуп Торчин® «Лагідний» — 150 г;
- куряча грудка — 1 шт.;
- червоний болгарський перець — ½ шт.;
- жовтий болгарський перець — ½ шт.;
- стручкова квасоля — 50 г;
- морква — 1 шт.;
- олія — 30 мл;
- базилік — 10 г;
- сіль, перець — до смаку;
- часник — 2 зубки;
- кукурудзяне борошно — 1 ст. л.
- Підготуйте всі інгредієнти.
- Болгарський перець і моркву нарізати брусочками.
- Овочі обсмажити на олії з подрібненим часником, трохи посолити й поперчити. Додати 100 г кетчупу, перемішати. Викласти на деко.
- Змішати 1 ложку кетчупу з тертим зубком часнику й подрібненою зеленню. Замаринувати грудинку на 30 хвилин. Мариновану грудинку обкачати в кукурудзяному борошні й обсмажити до рум’яної кірочки. Потім викласти на подушку з овочами. Запікати в духовці до готовності протягом 20 хвилин.
- Смачного!
Запечена куряча грудка з ароматними овочами – повноцінна вечеря, що не вимагає гарніру. В нашому рецепті ми використовуємо для панірування не пшеничне, а кукурудзяне борошно. Завдяки цьому скоринка стає неймовірно хрусткою й по–літньому яскравою. Це як улюблені нагетси, тільки краще! А щоб усередині курочка зберегла свою м'якість і соковитість, ми замаринували її в кетчупі Торчин "Лагідний" з пікантним часником й подрібненою зеленню. Створіть літній настрій та подаруйте радість дітям новою корисною і смачною стравою!