
Інгредієнти:
- філе лосося – 2 шт.; часник – 1 зубчик; кріп – 5 гілочок; лимонний сік – 100 мл; майонез Торчин ® «Європейський» – 4 ст.л.; лимонний перець і сіль для натирання риби; Плануєте святкове меню, запросили гостей, проте не маєте бажання проводити в плити забагато часу? У такому випадку на роль основної страви пропонуємо рецепт запеченого лосося. Він може підкупити своєю простотою — мінімум інгредієнтів, а смак — підкорює гурманів. Спробуйте соковитий, смачний і дуже ніжний лосось у духовці. Для його приготування вам знадобляться лише часник, кріп, лимонний сік та майонез. Прекрасно пасує до запечених овочів або просто салату з руколою. Неймовірно смачно.