
Запечене м’ясо в гірчиці - ніжна соковита свинина, аромати чорного та духмяного перцю, суміш меду та гірчиці, ноти якої грають провідну роль у маринаді.
120 хвОбід, ВечеряСалат "Мімоза” стане гарною стравою для будь-якого святкового меню. Його яскравий вигляд часто порівнюють з жовтими квітами мімози і нагадує про весну.
60 хвОбід, ВечеряФаршировані яйця — файна святкова закуска, яка стане чудовим доповненням як на Великдень, так і на Новий рік та навіть на пʼятничний сніданок.
30 хвСніданок, Обід, Вечеря, Weekend, ПолуденокСалат «Цезар» – ідеальний варіант як для святкового, так і для щоденного меню. Це простий рецепт до вашого столу, який сподобається абсолютно всім.
20 хвОбід, Вечеря, WeekendВажко уявити Великдень без традиційної пасхальної випічки. Ми вирішили додати трохи сучасності і створили рецепт великоднього крафіну.
240 хвІнгредієнти:
- Філе куряче — 1 шт.
- Печериці — 300 г
- Морква — 3 шт. (середні)
- Сир твердий — 150 г
- Яйця — 4-5 шт.
- Майонез Торчин® Делікатесний
45 хвВечеря, WeekendКороль новорічного столу – салат олів'є. Пропонуємо варіацію рецепту олів'є на основі курячого філе, яке надасть салату насиченого м’ясного смаку.
60 хвОбід, Вечеря, WeekendШукаєте, чим урізноманітнити святковий стіл? Пропонуємо вам простий рецепт салату з тунцем. На фоні класичних салатів він буде звучати як свіжа нота у вашому меню.
45 хвОбід, Вечеря, Weekend