Інгредієнти:
- картопля — 300 г;
- буряк — 3 шт.;
- морква — 2 шт.;
- філе оселедця — 2 шт.;
- зелена цибуля — 20 г;
- майонез Торчин® «Європейський» — 1 упаковка.
Класика будь-якого новорічного столу, «Оселедець під шубою» заграє новими барвами, якщо подати його трохи по-іншому, й здивувати близьких новим виглядом досить знайомої страви.. Всім добре відомий рецепт «Оселедець під шубою» ми приготуємо не у вигляді салату, а як рол.
90 хвОбід, Вечеря, WeekendМи віднайшли ваш улюблений рецепт канапок зі шпротами, такий смачний, що забути його неможливо!
30 хвВечеря, Weekend«Віночки з сосисками» — запечені сосиски в тісті, які викладаємо по колу у формі віночка. Ніяких складних інгредієнтів, супершвидко та просто!
40 хвОбід, Вечеря, Weekend, ПолуденокЩо може бути святковішим на різдвяному столі, ніж смачна ялинка? Маємо для вас рецепт ялинки з листкового тіста. Це по суті пиріг із начинкою, яку готуємо із шинки та твердого сиру. Доступні інгредієнти, легке приготування та вау-ефект при подачі на стіл — ця страва заслуговує потрапити до вашого святкового меню.
40 хвІнгредієнти:
- картопля — 800 г;
- сир пармезан — 70 г;
- яйця — 3 шт.;
- часник — 1 шт.;
- петрушка — 20 г;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- майонез Торчин® «Європейський» — 100 г;
- соус Торчин® «Тартар» для подачі.
45 хвОбід, Вечеря, WeekendКанапки з оселедцем для святкового столу — це обов'язкова програма меню. Пропонуємо почастувати гостей канапками із підсмаженого хрусткого багета та оселедця.
30 хвОбід, Вечеря, WeekendЗапечена індичка з яблуками готується достатньо просто, а результат смакуватиме кожному. Подача із запеченими яблуками і апельсином додає святковості.
120 хвОбід, Вечеря, WeekendНевід'ємним атрибутом зимових свят є класичний олів’є. Ось вже багато років цей салат створює святковий настрій у компанії з новорічною ялинкою, щедрівками, бульбашками ігристого та подарунками.
60 хвІнгредієнти:
- філе куряче — 1 шт.;
- печериці — 300 г;
- морква — 3 шт. (середні);
- сир твердий — 150 г;
- яйця — 4-5 шт.;
- майонез Торчин® Делікатесний.
45 хвОбід, Weekend