Інгредієнти:
- Сочевиця - 150 г
- Зелена цибуля - 30 г
- Моркова — 100 г
- Червона капуста — 50 г
- Томати — 100 г
- Огірки — 100 г
- Зелень
- Для соусу: Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 3 ст. л.
- Оливкова олія — 3 ст. л.
- Лимоний сік — 1 ст. л.
- Лимона цедра
- Сіль, перець
- Відварити сочевицю. Всі овочі нарізати дрібними кубиками.
- Приготувати соус: до кетчупу Торчин® «Лагідний» додати оливкову олію, лимонний сік, лимонну цедру, сіль та перець.
- Овочі викласти на тарілку, зверху висипати сочевицю. Полити соусом з кетчупом Торчин® «Лагідний» і посипати зеленню.
Неймовірна за своїми корисними властивостями сочевиця, незаслужено забута в нашій кухні, стає знову популярною в цьому рецепті. Свіжі овочі, зелень і томатний соус на основі кетчупу Торчин® «Лагідний» — оптимальний баланс смаку й користі для вашого організму.