Інгредієнти:
- Яйце — 4 шт.
- Майонез Торчин® «Європейський» — 200 г
- Борошно — 250 г
- Цукор — 250 г
- Розпушувач тесту - 5г
- Велика сіль-50 г
1 яйце збити з цукром (150 г), додати майонез Торчин® «Європейський», перемішати.
Борошно змішати з розпушувачем і додати в готову масу. Замісити тісто. Прибрати його в холодильник на 30 хвилин.
Потім розкачати, пересипавши крупною сіллю.
Розрізати тісто на смужки і скрутити їх у формі паличок.
Викласти гріссіні на деко і поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 7-10 хвилин. Смачного!
Тонкі хлібні палички, які можна побачити на столі майже в кожному італійському ресторані. Чудовий замінник соломки з магазину або доповнення до домашніх соусів і паштетів.