Рецепти

Гріссіні — ТОРЧИН®

1 яйце збити з цукром (150 г), додати майонез Торчин® «Європейський», перемішати.
Борошно змішати з розпушувачем і додати в готову масу. Замісити тісто. Прибрати його в холодильник на 30 хвилин.
Потім розкачати, пересипавши крупною сіллю.
Розрізати тісто на смужки і скрутити їх у формі паличок.
Викласти гріссіні на деко і поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 7-10 хвилин. Смачного!
Гріссіні — ТОРЧИН®
prev
next
Гріссіні — ТОРЧИН®
45 хв
4

Інгредієнти:

  • Яйце — 4 шт.
  • Майонез Торчин® «Європейський» — 200 г
  • Борошно — 250 г
  • Цукор — 250 г
  • Розпушувач тесту - 5г
  • Велика сіль-50 г
  1. 1 яйце збити з цукром (150 г), додати майонез Торчин® «Європейський», перемішати.

  2. Борошно змішати з розпушувачем і додати в готову масу. Замісити тісто. Прибрати його в холодильник на 30 хвилин.

  3. Потім розкачати, пересипавши крупною сіллю.

  4. Розрізати тісто на смужки і скрутити їх у формі паличок.

  5. Викласти гріссіні на деко і поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 7-10 хвилин. Смачного!

Тонкі хлібні палички, які можна побачити на столі майже в кожному італійському ресторані. Чудовий замінник соломки з магазину або доповнення до домашніх соусів і паштетів.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися