Рецепти

Курка по-китайськи

Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
prev
next
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
50 хв
2

Інгредієнти:

Інгредієнти до соусу:

  • кетчуп Торчин® «Чилі» — 100 г;
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 100 г;
  • цукор — 30 г;
  • лимон — ½ шт.;
  • кориця — 10 г.

Інгредієнти до страви:

  • куряче філе — 1 шт.;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • огірок — 1 шт.;
  • соєвий соус Торчин® «Класичний» Наваро — 50 г;
  • часник — 3 зубчики;
  • кукурудзяний крохмаль — 3 ст. л.;
  • олія — 100 г;
  • кунжут — 5 г;
  • арахіс — 30 г.

Китайська кухня – це екзотичні страви, які обожнює увесь світ! Наш рецепт курки у кисло-солодкому соусі по-китайськи – кулінарна варіація в азіатському стилі. Куряче філе, свіжі овочі, соєвий соус, два види кетчупу Торчин®, кунжут й арахіс – чудово поєднуються між собою і разом утворюють незабутній смак.

  1. Куряче філе, болгарський перець, моркву, огірки наріжте середніми шматочками.
  2. Часник подрібніть.
  3. Замаринуйте філе та овочі в соєвому соусі з часником. Залиште на 20 хвилин.
  4. Приготуйте соус: з’єднайте кетчупи, сік і цедру лимона та корицю - тушкуйте 5 хвилин.
  5. Овочі дістаньте з маринаду та обкачайте (крім огірка) разом з м’ясом в крохмалі.
  6. Підсмажте на розпеченій олії до хрусткої скоринки.
  7. Перекладіть у соус, додайте огірки та арахіс - тушкуйте разом 10 хвилин.
  8. Подавайте, посипавши кунжутом (радимо додати також і зелену цибулю).

Смачного!

Варіації приготування курки по-китайськи

Ці рецепти надають курці смаку та аромату, які характерні для китайської кухні:

  1. Курка з часником та медом:

Обсмажте курку з тонко нарізаним часником.

Додайте мед, соєвий соус та варіть до загустіння.

  1. Спайсі курка з чилі:

Обсмажте курку з чилі, імбирним соусом та соєвим соусом.

Прикрасьте кунжутом перед подачею.

  1. Теріякі курка з грибами:

Замаринуйте курку в теріякі соусі.

Обсмажте разом з грибами та нарізаною зеленою цибулею.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися