Рецепти

Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
prev
next
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Інгредієнти:

  • Інгредієнти до соусу:
  • кетчуп Торчин® «Чилі» — 100 г;
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 100 г;
  • цукор — 30 г;
  • лимон — ½ шт.;
  • кориця — 10 г.
  • Інгредієнти до страви:
  • куряче філе — 1 шт.;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • огірок — 1 шт.;
  • соєвий соус — 50 г;
  • часник — 3 зубки;
  • кукурудзяний крохмаль — 3 ст. л.;
  • олія — 100 г;
  • кунжут — 5 г;
  • арахіс — 30 г.
  1. Підготуйте всі інгредієнти. Приготуйте соус, з’єднавши кетчупи, сік і цедру лимона, корицю та протушкувавши його 5 хвилин.
  2. Куряче філе, болгарський перець, моркву, огірки нарізати ромбиками. Замаринувати в соєвому соусі з часником. Залишити на 20 хвилин.
  3. Овочі (крім огірка) та м’ясо обкачати в крохмалі. Підсмажити на розпеченій олії до хрусткої кірочки. Олію злити.
  4. Додати соус та огірки, арахіс і тушкувати 10 хвилин.
  5. Подавати, посипавши кунжутом (радимо додати ще зелену цибулю).
  6. Смачного!

На перший погляд здається, що м'ясо та солодкий смак – це неможливо. Але тільки на перший погляд. Досить згадати китайську кухню – екзотичні страви, які обожнює весь світ. Наш рецепт курки у кисло-солодкому соусі по-китайськи – кулінарна варіація в азіатському стилі. Куряче філе, свіжі овочі, соєвий соус, два види кетчупу Торчин, кунжут й арахіс – безліч неповторних компонентів з'єдналися в єдиний гастрономічний ансамбль. Дивовижне поєднання!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися