Інгредієнти:
- Інгредієнти до соусу:
- кетчуп Торчин® «Чилі» — 100 г;
- кетчуп Торчин® «Лагідний» — 100 г;
- цукор — 30 г;
- лимон — ½ шт.;
- кориця — 10 г.
- Інгредієнти до страви:
- куряче філе — 1 шт.;
- болгарський перець — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- огірок — 1 шт.;
- соєвий соус — 50 г;
- часник — 3 зубки;
- кукурудзяний крохмаль — 3 ст. л.;
- олія — 100 г;
- кунжут — 5 г;
- арахіс — 30 г.
- Підготуйте всі інгредієнти. Приготуйте соус, з’єднавши кетчупи, сік і цедру лимона, корицю та протушкувавши його 5 хвилин.
- Куряче філе, болгарський перець, моркву, огірки нарізати ромбиками. Замаринувати в соєвому соусі з часником. Залишити на 20 хвилин.
- Овочі (крім огірка) та м’ясо обкачати в крохмалі. Підсмажити на розпеченій олії до хрусткої кірочки. Олію злити.
- Додати соус та огірки, арахіс і тушкувати 10 хвилин.
- Подавати, посипавши кунжутом (радимо додати ще зелену цибулю).
- Смачного!
На перший погляд здається, що м'ясо та солодкий смак – це неможливо. Але тільки на перший погляд. Досить згадати китайську кухню – екзотичні страви, які обожнює весь світ. Наш рецепт курки у кисло-солодкому соусі по-китайськи – кулінарна варіація в азіатському стилі. Куряче філе, свіжі овочі, соєвий соус, два види кетчупу Торчин, кунжут й арахіс – безліч неповторних компонентів з'єдналися в єдиний гастрономічний ансамбль. Дивовижне поєднання!