Інгредієнти:
- м'ясо куряче або свинина – 500 г;
- свіжі печериці – 200 г;
- морква – 1 шт.;
- вершки 10% – 200 мл;
- свіжа петрушка – 4 гілочки;
- рослинна олія – 2 ст. л.;
- соус від Торчин «З медом і карамелізованною цибулею» - 1 упаковка.
Для приготування м'яса з овочами у вершковому соусі потрібна ніжна частина філе свинячої вирізки або куряча грудка. Головне правило: м'ясо має швидко готуватися. Можна поекспериментувати та приготувати за цим рецептом телятину чи ніжну яловичину. В рецепт м'яса з овочами можна додавати будь-які овочі на свій смак або в залежності від сезону. Ми підібрали простий рецепт із звичайним набором продуктів – морква, гриби та зелень.
1. Наріжте м’ясо на кубики середнього розміру.
2. Моркву наріжте кружальцями, гриби – довільними шматочками.
3. В пательню налийте олію та розігрійте.
4. Викладіть м'ясо та, помішуючи, обсмажте на середньому вогні 7-8 хвилин.
5. Викладіть до м’яса гриби та моркву - обсмажуйте протягом 5 хвилин.
6. Додайте соус від Торчин «З медом і карамелізованною цибулею» - перемішайте.
6. Зменшіть вогонь, влийте вершки, накрийте кришкою і продовжуйте готувати ще 4 хвилини. Головний секрет цієй страви: не готувати занадто довго, щоб зберегти соковитість м’яса і непереготувати овочі.
7. Подавайте м'ясо з овочами одразу! Гарно поєднується з картопляним пюре або гречкою. Спробуйте!
М'ясо з овочами у вершковому соусі: швидка в приготуванні страва для свята
Не знаєте чим здивувати гостей? Приготуйте м’ясо у вершковому соусі у якості основної страви. Вона чудово смакує з гарніром та салатами, а її приготування не забере багато часу. Тим більше кожного разу ви зможете приготувати цей рецепт по-іншому, змінивши набір овочей та вид м’яса. Поексперементуйте і знайдіть своє ідеальне поєднання інгредієнтів!