Інгредієнти:
- Гарбуз - 30 г
- Помідори червоні - 50 г
- Морква - 40 г
- Часник - 1 шт
- Вода - 150 мл
- Перець солодкий - ½ шт
- Цибуля червона - ½ шт
- Оливкова олія - 30 мл
- Грудинка копчена - 10 г
- Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1ч. л.
- Всі овочі нарізати невеличкими кубиками. Можете імпровізувати, додаючи свої варіанти овочів, не варто завжди притримуватися рецепту, адже для мінестроне характерна сезонність.
- Цибулю і часник дрібно нарізати і пасерувати у сотейнику на оливковій олії, доки вони не стануть прозорими.
- Додати моркву та гарбуз, продовжувати пасерувати ще хвилини 3-4.
- Додаємо нарізаний перець, помідор і селеру.
- Тушкуйте під кришкою декілька хвилин, а потім підлийте овочевий бульйон, приготований на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів». Вона містить цілий кошик овочів і додасть нашому супу збалансованого смаку
- Через три хвилини вимикаємо суп.
- Додаємо до тарілки шматочки нарізаної грудинки і зелень. Ароматно і пряно! Смачного!
Мінестроне, тобто «великий суп» - це суп з безліччю інгредієнтів. Ідея мінестроне у тому, що цей суп повинен точно відповідати певному сезону. Це універсальна страва і одного рецепту для неї не існує. Додавайте все, що вам подобається, піддайтеся натхненню та пориву настрою. Ми пропонуємо осінній рецепт насиченого, ароматного і пряного мінестроне.