Інгредієнти:
- гарбуз - 30 г;
- помідори червоні - 50 г;
- морква - 40 г;
- часник - 1 шт.;
- вода - 150 мл;
- перець солодкий - ½ шт.;
- цибуля червона - ½ шт.;
- оливкова олія - 30 мл;
- грудинка копчена - 10 г;
- універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1ч. л.
Мінестроне, тобто «італійський овочевий суп» - це суп з безліччю інгредієнтів. Ідея мінестроне у тому, що цей суп повинен точно відповідати певному сезону. Це універсальна страва і одного рецепту для неї не існує. Додавайте все, що вам подобається, в залежності від настрою і вашого натхнення. Ми пропонуємо осінній рецепт насиченого, ароматного і пряного мінестроне.
- Всі овочі нарізати маленькими кубиками. Можете імпровізувати, додаючи свої варіанти овочів, не варто завжди притримуватися рецепту, адже для мінестроне характерна сезонність.
- Цибулю і часник дрібно нарізати і пасерувати у сотейнику на оливковій олії, доки не стануть прозорими.
- Додати моркву та гарбуз, продовжувати пасерувати ще хвилини 3-4.
- Додаємо нарізаний перець, помідор і селеру.
- Тушкуйте під кришкою декілька хвилин, а потім підлийте овочевий бульйон, приготований на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів». Вона містить багато овочів і надасть нашому супу збалансованого смаку.
- Через три хвилини знімаємо суп з вогню.
Додаємо в тарілку шматочки нарізаної грудинки і зелень. Ароматно і пряно! Смачного!
Секрети подачі італійського овочевого супу
Подаючи суп, вже в тарілках приправте його чорним свіжомеленим перцем і невеликою кількістю оливкової олії. Прикрасьте тертим сиром Пармезан та зеленню, додайте нарізану копчену грудинку. Це чудовий варіант для осіннього дня. Якщо ж ви віддаєте перевагу вегетаріанським стравам, дотримуєтеся дієти або посту, відмовтеся від сиру і м'яса. Влітку подавайте суп холодним.
Розтягніть насолоду - не з'їдайте все одразу! Мінестроне, як і будь-який овочевий суп, на другий день стає ще смачнішим.
Смачного!