Рецепти

Овочевий суп Минестроне

Всі овочі нарізати невеличкими кубиками. Можете імпровізувати, додаючи свої варіанти овочів, не варто завжди притримуватися рецепту, адже для мінестроне характерна сезонність.
Цибулю і часник дрібно нарізати і пасерувати у сотейнику на оливковій олії, доки вони не стануть прозорими.
Додати моркву та гарбуз, продовжувати пасерувати ще хвилини 3-4. Додаємо нарізаний перець, помідор і селеру. Тушкуйте під кришкою декілька хвилин, а потім підлийте овочевий бульйон, приготований на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів». Через три хвилини вимикаємо суп.
Додаємо до тарілки шматочки нарізаної грудинки і зелень. Ароматно і пряно! Смачного!
Овочевий суп Минестроне
prev
next
Овочевий суп Минестроне

Інгредієнти:

  • Гарбуз - 30 г
  • Помідори червоні - 50 г
  • Морква - 40 г
  • Часник - 1 шт
  • Вода - 150 мл
  • Перець солодкий - ½ шт
  • Цибуля червона - ½ шт
  • Оливкова олія - 30 мл
  • Грудинка копчена - 10 г
  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1ч. л.
  1. Всі овочі нарізати невеличкими кубиками. Можете імпровізувати, додаючи свої варіанти овочів, не варто завжди притримуватися рецепту, адже для мінестроне характерна сезонність.
  2. Цибулю і часник дрібно нарізати і пасерувати у сотейнику на оливковій олії, доки вони не стануть прозорими.
  3. Додати моркву та гарбуз, продовжувати пасерувати ще хвилини 3-4.
  4. Додаємо нарізаний перець, помідор і селеру.
  5. Тушкуйте під кришкою декілька хвилин, а потім підлийте овочевий бульйон, приготований на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів». Вона містить цілий кошик овочів і додасть нашому супу збалансованого смаку
  6. Через три хвилини вимикаємо суп.
  7. Додаємо до тарілки шматочки нарізаної грудинки і зелень. Ароматно і пряно! Смачного!

Мінестроне, тобто «великий суп» - це суп з безліччю інгредієнтів. Ідея мінестроне у тому, що цей суп повинен точно відповідати певному сезону. Це універсальна страва і одного рецепту для неї не існує. Додавайте все, що вам подобається, піддайтеся натхненню та пориву настрою. Ми пропонуємо осінній рецепт насиченого, ароматного і пряного мінестроне.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися