Рецепти

Овочевий суп Мінестроне

Всі овочі нарізати невеличкими кубиками. Можете імпровізувати, додаючи свої варіанти овочів, не варто завжди притримуватися рецепту, адже для мінестроне характерна сезонність.
Цибулю і часник дрібно нарізати і пасерувати у сотейнику на оливковій олії, доки вони не стануть прозорими.
Додати моркву та гарбуз, продовжувати пасерувати ще хвилини 3-4. Додаємо нарізаний перець, помідор і селеру. Тушкуйте під кришкою декілька хвилин, а потім підлийте овочевий бульйон, приготований на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів». Через три хвилини вимикаємо суп.
Додаємо до тарілки шматочки нарізаної грудинки і зелень. Ароматно і пряно! Смачного!
Овочевий суп Минестроне
prev
next
Овочевий суп Минестроне
30 хв
2

Інгредієнти:

  • гарбуз - 30 г;
  • помідори червоні - 50 г;
  • морква - 40 г;
  • часник - 1 шт.;
  • вода - 150 мл;
  • перець солодкий - ½ шт.;
  • цибуля червона - ½ шт.;
  • оливкова олія - 30 мл;
  • грудинка копчена - 10 г;
  • універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1ч. л.

Мінестроне, тобто «італійський овочевий суп» - це суп з безліччю інгредієнтів. Ідея мінестроне у тому, що цей суп повинен точно відповідати певному сезону. Це універсальна страва і одного рецепту для неї не існує. Додавайте все, що вам подобається, в залежності від настрою і вашого натхнення. Ми пропонуємо осінній рецепт насиченого, ароматного і пряного мінестроне.

  1. Всі овочі нарізати маленькими кубиками. Можете імпровізувати, додаючи свої варіанти овочів, не варто завжди притримуватися рецепту, адже для мінестроне характерна сезонність.
  2. Цибулю і часник дрібно нарізати і пасерувати у сотейнику на оливковій олії, доки не стануть прозорими.
  3. Додати моркву та гарбуз, продовжувати пасерувати ще хвилини 3-4.
  4. Додаємо нарізаний перець, помідор і селеру.
  5. Тушкуйте під кришкою декілька хвилин, а потім підлийте овочевий бульйон, приготований на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів». Вона містить багато овочів і надасть нашому супу збалансованого смаку.
  6. Через три хвилини знімаємо суп з вогню.

Додаємо в тарілку шматочки нарізаної грудинки і зелень. Ароматно і пряно! Смачного!

Секрети подачі італійського овочевого супу

Подаючи суп, вже в тарілках приправте його чорним свіжомеленим перцем і невеликою кількістю оливкової олії. Прикрасьте тертим сиром Пармезан та зеленню, додайте нарізану копчену грудинку. Це чудовий варіант для осіннього дня. Якщо ж ви віддаєте перевагу вегетаріанським стравам, дотримуєтеся дієти або посту, відмовтеся від сиру і м'яса. Влітку подавайте суп холодним.

Розтягніть насолоду - не з'їдайте все одразу! Мінестроне, як і будь-який овочевий суп, на другий день стає ще смачнішим.

Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися