Інгредієнти:
- Шпроти — 100 г
- Майонез Торчин® «Європейський» — 50 г
- Кругла булка — 1 шт.
- Яйце — 1 шт.
- Оливки
- Листя салату
- Часник
Булочку підсушити і натерти часником.
Налити в миску майонез Торчин® «Європейський».
Порубати шпроти та додати їх до майонезу.
Яйце нарізати кільцями, оливки - кружальцями. Скласти сендвіч, густо намазуючи рибну пасту на половинки булочок.
Смачного!
Кулінарний привіт із Лазурного узбережжя. Закуска, яку можна приготувати за 15 хвилин. Із нею ви подумки опинитеся в Ніцці, щоб зануритися в тепле Середземне море. До речі, пан-банья (фр. рan bagnat) в перекладі означає «викупаний хліб» — такий цей сендвіч соковитий.