Рецепти

Рисова локшина з куркою

Локшину замочити на 40 хвилин у холодній воді.
Довести до готовності. Смачного!
Овочі нарізати соломкою і підсмажити з куркою. Додати локшину, спеції, кетчуп Торчин® «Лагідний», соєвий соус, мед.
Курку нарізати пластинками і замаринувати в соєвому соусі.
Рисова локшина з куркою
prev
next
Рисова локшина з куркою
60 хв
2

Інгредієнти:

  • Рисова локшина - 100 г
  • Куряче філе - 80 г
  • Томати — 40 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 40 г
  • Цукор — 5 г
  • Мед — 5 г
  • Соевий соус — 2 ст. л.
  • Ріпчата цибуля — 50 г
  • Моркова — 50 г
  • Солодкий червоний перець - 60 г
  • Імбир, каррі, кмин, кунжут
  • Часник — 1 зуб.
  • Соняшникова олія
  1. Локшину замочити на 40 хвилин у холодній воді.
  2. Курку нарізати пластинками і замаринувати в соєвому соусі.
  3. Овочі нарізати соломкою і підсмажити з куркою. Додати локшину, спеції, кетчуп Торчин® «Лагідний», соєвий соус, мед.
  4. Довести до готовності. Смачного!

Ця страва порадує своєю ситністю й перенесе вас на Схід. У її основі рисова локшина, приправлена оригінальним пряним маринадом, і тонкі шматочки курячого м’яса. Така комбінація смаків нікого не залишить байдужим.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися