Інгредієнти:
- листя кульбаби – 500 г;
- кольорова редиска - 2 пучки;
- яйця - 2 шт.;
- стручковий молодий горох - 25 г;
- цільнозерновий хліб - 1-2 скибочки;
- бекон - 50 г;
- майонез Торчин® Домашній;
- олія для смаження.
Готуємо салат з кульбаби та овочів
Новий модний інгредієнт суперфуду, добре відомий всім нам з дитинства - це кульбаба. Виявляється, це не тільки ніжні та красиві квіти, які можна знайти майже скрізь, але й корисний смачний інгредієнт для салатів та інших страв. Спробуйте наш новий салат з кульбаби і відкрийте для себе надзвичайний смак овочевого салату, який можна приготувати як з листям так і з квітами кульбаби.
- Відварити яйця 10 хв., очистити і нарізати їх на четвертинки.
- Редис нарізати кільцями або невеликими шматочками.
- Хліб нарізати кубиками та обсмажити на сковороді з олією до золотистого кольору.
- Окремо обсмажте скибочки бекону до хрусткого стану.
- Листя кульбаби вимити та висушити. Змішати листя з усіма підготовленими інгредієнтами і додати в якості заправки майонез Торчин® Домашній.