Інгредієнти:
Руккола – 100г
Помідори черрі – 4 шт
Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л.
Брюсельська капуста – 12 шт
Яйце пашот - 1 шт
Олія оливкова – 2 ст.л.
Сік половини лимона
- Нарізати рукколу та помідори черрі
- Зварити капусту до готовності.
- Варити пашот протягом 3 хвилин.
- Посипати приправою 10 Овочів ® від Торчин ®.
- Змішати інгредієнти, заправити олією та лимонним соком.
- Зверху викласти пашот, злегка його проколовши. Смачного!
Приготуйте салат з руколою та яйцем пашот — зірками французької кухні! Свіжа зелень у дуеті з соковитими томатами, заправлена оливковою олією з приправою Торчин® «10 овочів», — усе це створить атмосферу літа на вашому столі. Останній штрих — яйце пашот: м’який кремоподібний жовток у тендітних пелюстках білка. Цікаве поєднання інгредієнтів і легкість приготування — створювати нові оригінальні й корисні страви так просто!