Інгредієнти:
руккола – 100 г;
помідори черрі – 4 шт;
приправа «10 Овочів» від Торчин ® - 1 ч.л.;
брюсельська капуста – 12 шт;
яйце пашот - 1 шт;
олія оливкова – 2 ст.л.;
сік половини лимона.
Салат з руколою та яйцем пашот — зірка французької кухні! Свіжа зелень у поєднанні з соковитими томатами, заправлена оливковою олією з приправою Торчин® «10 овочів», — усе це створить атмосферу літа на вашому столі.
Останній штрих — яйце пашот: м’який кремоподібний жовток у тендітних пелюстках білка. Цікаве поєднання інгредієнтів і легкість приготування, адже створювати нові оригінальні й корисні страви так просто!
Етапи приготування страви
Для того, щоб приготувати надзвичайно смачний рецепт салату із рукколи з яйцем пашот необхідно:
- Наріжте рукколу та помідори черрі.
- Зваріть брюсельську капусту до готовності.
- Варіть яйце пашот протягом 3 хвилин.
- Посипати приправою від Торчин ® "10 Овочів".
- Змішати інгредієнти, заправити олією та лимонним соком.
- Зверху викласти пашот, злегка його проколовши.
Смачного!
Варіанти приготування страви
Салати з руколою популярні завдяки її свіжості, характерному смаку і відмінним харчовим якостям. Є безліч варіацій рецептів салатів, але ми обрали для вас найбільш оригінальні:
- Салат з руколою та пряною яловичиною: Обсмажте нарізану яловичину з приправами, додайте до руколі, нарізаних помідорів чері, червоної цибулі та пармезану. Заправте оливковою олією та лимонним соком.
- Рукола з гарячим лососем та яйцем пашот: Укладіть свіжу руколу на тарілку, зверху покладіть обсмажений або запечений лосось та яйце пашот. Заправте оливковою олією та лимонним соком.
- Рукола з авокадо та креветками: Змішайте руків'я з нарізаним авокадо, вареними креветками та чері-помідорами. Заправте соусом на основі оливкової олії, лимонного соку та часнику.