Рецепти

Салат з руколою та яйцем пашот

Салат з руколою та яйцем пашот
Салат з руколою та яйцем пашот
Салат з руколою та яйцем пашот
Салат з руколою та яйцем пашот
Салат з руколою та яйцем пашот
Салат з руколою та яйцем пашот
Салат з руколою та яйцем пашот
prev
next
Салат з руколою та яйцем пашот

Інгредієнти:

  • руккола – 100 г;

  • помідори черрі – 4 шт;

  • приправа «10 Овочів» від Торчин ® - 1 ч.л.;

  • брюсельська капуста – 12 шт;

  • яйце пашот - 1 шт;

  • олія оливкова – 2 ст.л.;

  •  сік половини лимона.

Салат з руколою та яйцем пашот — зірка французької кухні! Свіжа зелень у поєднанні з соковитими томатами, заправлена оливковою олією з приправою Торчин® «10 овочів», — усе це створить атмосферу літа на вашому столі.

Останній штрих — яйце пашот: м’який кремоподібний жовток у тендітних пелюстках білка. Цікаве поєднання інгредієнтів і легкість приготування, адже створювати нові оригінальні й корисні страви так просто!

Етапи приготування страви

Для того, щоб приготувати надзвичайно смачний рецепт салату із рукколи з яйцем пашот необхідно:

  1. Наріжте рукколу та помідори черрі.
  2. Зваріть брюсельську капусту до готовності.
  3. Варіть яйце пашот протягом 3 хвилин.
  4. Посипати приправою від Торчин ® "10 Овочів".
  5. Змішати інгредієнти, заправити олією та лимонним соком.
  6. Зверху викласти пашот, злегка його проколовши.

Смачного!

Варіанти приготування страви

Салати з руколою популярні завдяки її свіжості, характерному смаку і відмінним харчовим якостям. Є безліч варіацій рецептів салатів, але ми обрали для вас найбільш оригінальні:

  1. Салат з руколою та пряною яловичиною: Обсмажте нарізану яловичину з приправами, додайте до руколі, нарізаних помідорів чері, червоної цибулі та пармезану. Заправте оливковою олією та лимонним соком.
  2. Рукола з гарячим лососем та яйцем пашот: Укладіть свіжу руколу на тарілку, зверху покладіть обсмажений або запечений лосось та яйце пашот. Заправте оливковою олією та лимонним соком.
  3. Рукола з авокадо та креветками: Змішайте руків'я з нарізаним авокадо, вареними креветками та чері-помідорами. Заправте соусом на основі оливкової олії, лимонного соку та часнику.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися