Інгредієнти:
- 2 скибочки хліба;
- 1 чайна ложка вершкового масла (кімнатної температури);
- 1/4 ріпчастої цибулі;
- 2 столові ложки зеленої цибулі;
- 1 яйце;
- 1 шматочок твердого сиру;
- майонез Торчин® Делікатесний для змащування хліба;
- листя кульбаби (добре промите і обсушене).
Як приготувати сендвіч з кульбабкою
Новий смак класичного сендвічу завдяки додаванню листя кульбабки. Готується за 15 хвилин у три простих кроки:
- Сковороду ставимо на плиту на середній вогонь, покладіть чайну ложку вершкового масла і обсмажте четвертинку ріпчастої цибулі близько 2-х хвилин.
- Додайте зелену цибулю, вбийте яйце, сіль та перець за смаком. Все це ретельно перемішайте. Зверху покладіть скибочку сиру. Даємо яйцю підсмажитись, а сиру розплавитись.
- Беремо одну скибочку хліба, змащуємо майонезом і викладаємо на неї листя кульбабки. Зверху викладаємо смажене яйце з розплавленим сиром. Берем другий шматок хліба, змащуємо майонезом та кладемо його зверху. Розрізаємо сендвіч навпіл.
Смачного!