Рецепти

Цукіні в кетчупі Торчин® "Чилі"

Цукіні в кетчупі Торчин® "Чилі": рецепт з фото та відео
prev
next
Цукіні в кетчупі Торчин® "Чилі": рецепт з фото та відео
60 хв
1

Інгредієнти:

  • цукіні - 6 кг;
  • Кріп
  • Листя вишні
  • Листья смородины
  • Морква кружальцями – 1 кг
  • Цибуля кружальцями – 1кг
  • Душистий перець
  • 1 ст. ложка солі
  • ¾ склянки оцету
  • 180 г кетчупу Торчин®
  1. В банки покласти наступні спеції : - Кріп - Листя вишні - Листя смородини - Морква кружальцями – 1 кг - Цибуля кружальцями – 1кг - Душистий перець
  2. Скласти цукіні кружальцями, залити в банки окропом на 15хв. Злити в каструлю та додати : - 1ст ложку солі - ¾ склянки оцету - 180 г кетчупу Чилі Торчин
  3. Довести до кипіння, залити в банки. Закрутити та накрити ковдрою на добу.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
avatar
Александра
пт, 16/07/2021 - 15:30

Сколько надо кг цуккини?

avatar
Наталья_62bfdc…
сб, 02/07/2022 - 08:53

На яку кількість цукіні розрахунок? Чи для якої кількості води пропорції маринаду? 🤔