Рецепти

Гриль-стейк на кістці

Гриль-стейк на кістці
170 хв
2

Інгредієнти:

  • Курячі ніжки – 12 шт
  • Гірчиця «Американська» Торчин – 130 гр
  • Кетчуп «Карі» Торчин - 450 гр
  • Сіль , перець чорний – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт
  • Мед – 2 ст ложки
  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти.

  2. Ніжки посолити, поперчити, натерти лавровим листом. Змішати мед, кетчуп, гірчицю та замаринувати. Залишити на годину.

  3. Викласти ніжки на решітку. Готувати на дуже слабкому вогні 30-35 хвилин, періодично змащуючи маринадом.

  4. Подавати з кетчупом Карі або частиною маринаду. Смачного!

Курячі ніжки карі - страва, сповнена яскравого смаку та східного колориту. Шматочки курки у томатно-медовому маринаді на основі нашого кетчупу Торчин® «Карі» у поєднанні з традиційними для азійської кухні прянощами та спеціями створюють особливо оригінальний мікс смаків та ароматів. Рецепт приготування на відкритому вогні чи грилі дає змогу зберегти ніжність та соковитість м’яса, забезпечивши бездоганну пікантну скоринку.