Рецепти
 Харчо
90 хв
8

Інгредієнти:

  • 4 картоплини
  • 1 склянку рису
  • 2 ст. л. грецького оріха
  • 1 упаковку Заправки для Харчо Торчин®
  • 2 зубчики часнику
  • зелень
  • перць чилі
  1. У 2,5 л води відваріть протягом 15 хв 4 картоплини, нарізані кубиками.
  2. Додайте 1 склянку рису та 2 ст. л. волоських горіхів
  3. Для аутентичного смаку грузинської страви додайте 1 упаковку Заправки для Харчо від Торчин® та 2 зубчики часнику. Варіть 10 хв
  4. Прикрасьте зеленню, волоським горіхом та перчиком чилі. Смачного!

Харчо – національна гордість грузинської кухні. Страва, яка ідеально відображує сутність самої Грузії – пікантний, темпераментний, насичений та яскравий. Секрет цієї страви полягає у особливій комбінації солодкого сливового пюре, ароматних спецій та відбірних овочів. Пізнайте смак справжньої Грузії разом із Заправкою для Харчо від Торчин®.