Рецепти

Ніжна куряча грудка на грилі

Ніжна куряча грудка на грилі
80 хв
2

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 2 шт
  • Олія рослинна – 2 ст ложки
  • Кетчуп Торчин «До шашлику» – 200 гр
  • Вода – 1 л
  • Сіль – 100 гр
  • Цукор – 50 гр
  • Розмарин – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти
  2. Куряче філе нарізати частинами. Приготувати розсіл: в холодній (до 8 градусів) кип’яченій воді розчинити цукор, сіль, додати часник та розмарин
  3. Занурити в розсіл куряче філе на 1 годину. Після чого викласти філе на рушник, просушити, змазати олією
  4. Готувати на розігрітому грилі 12-15 хвилин. Після зняти, дати 5 хвилин постояти під накритою кришкою
  5. Подавати з кетчупом Торчин «До шашлику».

Ароматна куряча грудка на грилі – страва, яка зробить звичайну сімейну вечерю по-літньому яскравою. Аби курочка набула хрумкої скоринки та зберегла соковитість всередині, ми замаринували її в соусі з пікантним часничком та духмяним розмарином. А наш густий томатний кетчуп Торчин® «До шашлику» доповнить смакову феєрію легкою гостринкою, нагадавши про літо та пікнік.