Рецепти

Печений перець в томатному соусі Торчин® «Чилі»

Печений перець в томатному соусі Торчин® «Чилі»: рецепт з фото та відео
30 хв
1

Інгредієнти:

  • Солодкий червоний перець - 2 кг.
  • Часник - 25 г.
  • Цибуля ріпчаста - 150 г.
  •  Винний оцет - 35 г.
  • Мед - 25 г.
  • Сіль - 10 г.
  • Яблуко печене - 1 шт.
  • Олія оливкова - 25 г.
  •  Кетчуп Торчин® «Чилі» - 300 г.
  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти.
  2. Попередньо обсмажити перець на сильному вогні або на конфорці (Можна запекти в духовці).
  3. Заховати гарячим під кришку до охолодження, щоб протомився. Часник розчавити та припекти таким самим чином.
  4. Візьміть запечене яблуко, підсмажений часник та перець.
  5. Яблуко розім`яти, а перець нарізати на чотири частини.
  6. Цибулю ріпчасту томити до розм'якшення в оливковій олії, додати часник, цукор, сіль, перець, кетчуп Торчин® «Чилі».
  7. Додати печене перебите яблуко та оцет і томити ще 5-10 хв.
  8. Банки стерилізувати, залити соус і закатати. Рекомендуємо як закуску, до сандвічів, або до основних страв.