Рецепти

Реберця по-канадськи

Реберця по-канадськи
120 хв
4

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячих реберець

  • 6 ст. л. цукру

  • 1 ч. л. сушеного часнику

  • чорный перець

  • корица

  • мед

  • 150г Кетчупу Лагідний

  • 6 ст. л. Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак»

  • сік ½ лимона

  1. Для маринаду змішайте 6 ст. л. цукру, по 1 ч. л. сушеного часнику, перцю, кориці та меду, 150г Кетчупу Лагідний, 6 ст. л. Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак» і сік ½ лимона. Ретельно перемішайте
  2. Маринуйте 1 кг свинячих реберець близько 30 хв
  3. Запікайте замариновані реберця 1,5 години при 160 С
  4. Подавайте з гілочкою розмарину для запашного аромату.

Соковиті, ніжні, з хрусткою карамельною скоринкою, пікантним смаком і неймовірним ароматом –хіба можна залишитись байдужим до відомих реберець по-канадськи? Запрошуючи друзів, приготуйтесь до захоплених відгуків та компліментів.