Рецепти

Рибні котлети

Рибні котлети
25 хв
4

Інгредієнти:

  • Філе коропа — 180 г
  • Відварена морква — 1 шт.
  • Соняшникова олія — ​​10 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Лимонна цедра — 5 г
  • Приправа «10 овочів» — ½ чайної ложки
  • Вершковий соус:
  • Яєчний жовток — 1 шт.
  • Вершки 10% — 250 г
  • Приправа «10 овочів» — дрібка
  1. Філе подрібнити блендером і додати до нього приправу «10 овочів», нарізану дрібними кубиками моркву, яйце й лимонну цедру. Відтак із фаршу сформувати кругленькі котлетки.
  2. Приготувати вершковий соус: холодні вершки змішати з яйцем і приправою «10 овочів» та довести до кипіння.
  3. Обсмажити котлетки на олії до напівготовності.
  4. Додати вершковий соус і тушкувати на повільному вогні протягом 5 хвилин.

Усіх нас вчили з дитинства, що риба - це корисно. Додайте цей інгредієнт до свого повсякденного меню та насолоджуйтеся смачними дієтичними стравами. Рибні котлети люблять навіть діти. Пружна та соковита, вона ідеально доповнює будь-який гарнір. А якщо додати до фаршу моркву й лимонну цедру, отримаємо новий неповторний смак давно знайомої страви. Вершковий соус - для максимальної ніжності й трохи приправи “10 Овочів” - для чудового аромату. Відчуйте легкість на смак! Смачніссімо!