Рецепти

Сендвіч з листям кульбабки, яйцем і сиром

Сендвіч з кульбабкою
15 хв
1

Інгредієнти:

  • 2 скибочки хліба;
  • 1 чайна ложка вершкового масла (кімнатної температури);
  • 1/4 ріпчастої цибулі;
  • 2 столові ложки зеленої цибулі;
  • 1 яйце;
  • 1 шматочок твердого сиру;
  • майонез Торчин® Делікатесний для змащування хліба;
  • листя кульбаби (добре промите і обсушене).

Як приготувати сендвіч з кульбабкою

Новий смак класичного сендвічу завдяки додаванню листя кульбабки. Готується за 15 хвилин у три простих кроки:

  1. Сковороду ставимо на плиту на середній вогонь, покладіть чайну ложку вершкового масла і обсмажте четвертинку ріпчастої цибулі близько 2-х хвилин.
  2. Додайте зелену цибулю, вбийте яйце, сіль та перець за смаком. Все це ретельно перемішайте. Зверху покладіть скибочку сиру. Даємо яйцю підсмажитись, а сиру розплавитись.
  3. Беремо одну скибочку хліба, змащуємо майонезом і викладаємо на неї листя кульбабки. Зверху викладаємо смажене яйце з розплавленим сиром. Берем другий шматок хліба, змащуємо майонезом та кладемо його зверху. Розрізаємо сендвіч навпіл.

Смачного!