Рецепти

Шашлик з телятини в маринаді з базиліку

Шашлик з телятини в маринаді з базиліку
130 хв
1

Інгредієнти:

  • Телятина – 350 гр
  • Вода газована – 500 мл
  • Базилік – 50 гр
  • Майонез Торчин «Європейський» – 150 гр
  • Цибуля ріпчаста – 50 гр
  • Сіль морська, перець – за смаком
  • Кетчуп Торчин «До шашлику» – 100 гр
  • Лаваш – 1 шт
  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти.
  2. Телятину нарізати кубиком 4-5 см, залити водою та залишити під накритою кришкою в холодильнику на 1 годину. Таким чином, м’ясо набереться вологи та буде більш соковитим.
  3. Базилік перетерти в ступці с морською сіллю, перцем та цибулею. Змішати з майонезом. Дістати м’ясо та обсушити від зайвої вологи. Нанизати на шампур. Ретельно натерти сумішшю базиліка й майонезу. Залишити на 30 хвилин в холодильнику.
  4. Смажити шашлик на добре розігрітому вугіллі 15-20 хвилин.
  5. Подавати з підігрітим лавашем та кетчупом. Смачного!