Рецепти

Сирний суп із сухариками

Сирний суп із сухариками
20 хв
2

Інгредієнти:

  • Вершкове масло — 30 г
  • Ріпчаста цибуля — 30 г
  • Вершки 30% — 250 г
  • Часник — 1 зубок
  • Сир — 1 кг
  • Хліб (м’якушка) — 50 г
  • Вода — 200 мл
  • Сухарики — 25 г
  • Приправа «10 овочів» — ½ ч. л.
  1. Часник і цибулю нарізати дрібними кубиками й пасерувати до м’якості.
  2. Додати вершки, воду й довести до кипіння. Додати хліб і приправу, готувати 2 хвилини.
  3. Відтак збити блендером, довести до кипіння, додати тертий сир і зняти з вогню.
  4. Подаючи на стіл, додати сухарики.

Ви коли-небудь готували суп з вершків, сиру та хліба? Спробуйте! Незвичні продукти у цікавому поєднанні дарують новий неперевершений смак першої страви. Густий та ароматний сирний суп із сухариками - безперечно, європейська знахідка. Він чудово зігріває після зимової прогулянки та насичує організм енергією. Додайте хрусткі крутони - та насолоджуйтеся стравою, як на гірськолижних курортах Франції та Швейцарії.