Рецепти

Теплий салат під соусом Торчин® «Папрік»

Теплий салат під соусом Торчин® «Папрік»
30 хв
4

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Макарони – 300 г
  • Соус Торчин® «Папрік»
  • Оливкова олія
  • Сіль, перець
  • Томати черрі
  • Руккола
  1. Обсмажте куряче філе з невеликим додаванням соняшникової олії, присипте сіллю та перцем.
  2. Відваріть макарони у підсоленій воді.
  3. До макаронів додайте помідори чері, руколу або листя салату та нарізану довгими смужками курку.
  4. Заправте салат соусом Торчин® «Папрік» – він надасть папрічну нотку та насичений смак салату.
  5. Смачного!

Сьогодні салати подають не тільки в якості холодних закусок, а й як повноцінні страви. Приємна температура макаронів і курячого м'яса з додаванням зелені та помідорів припаде до смаку любителям цікавих поєднань. Спробуйте заправити теплий салат соусом Торчин® «Папрік» зі шматочками солодкого перцю та здивуйте гостей новою стравою!