Рецепти

Запечений цибулевий суп

Запечений цибулевий суп
50 хв
4

Інгредієнти:

  • Бульйон або вода – 630 г
  • Цибуля ріпчаста – 360 г
  • Цибуля-порей – 150 г
  • Майонез Торчин® «Європейський» – 150 г
  • Вершкове масло – 60 г
  • Хліб (сухарики) – 15 г
  • Сіль, цукор, перець, коріандр, чебрець – по 3 г
  • Часник – 2 зубчики
  1. У сотейнику карамелізувати цибулю-порей: обсмажити її на вершковому маслі, додати цукор і протушкувати.
  2. Спеції потовкти в ступці з часником. Цибулю ріпчасту посипати спеціями та запекти у фользі при температурі 180° С.
  3. До запеченої та карамелізованої цибулі додати майонез Торчин® "Європейський" та воду. Збити у блендері до однорідної текстури, а після протерти через сито.
  4. При подачі посипати обсмаженими сухариками

Цибулевий суп – годрість французької кухні. Ця страва стане справжнім відкриттям не тільки через свій ніжний вишуканий смак, а й через велику кількість вітамінів і корисних мікроелементів, що містить цибуля. Готуйте правильно та корисно!