Інгредієнти:
- Бульйон — 840 г
- Кетчуп Торчин® «До шашлику» — 12 ст. л.
- Потроха — 150 г
- Ковбаса, сосиски — 90 г
- Яловичина - 60 г
- Копчений бекон — 75 г
- Ріпчата цибуля — 150 г
- Помидори — 90 г
- Вершкове масло — 60 г
- Сольоний огірок— 120 г
- Сметана — 45 г
- Моркова — 60 г
- Часник — 12 г
- Маслини — 60 г
- Зелень — 6 г
- Сіль — 9 г
- Цукор — 6 г
- Перець черний молотий
- Всі інгредієнти нарізаємо кубиками. У сотейнику пасеруємо цибулю, моркву, яловичину і тельбухи з додаванням бекону. За 5 хвилин до готовності потрухів додаємо ковбасу, сосиски, спеції, маслини, солоний огірок, кетчуп Торчін® «До шашлика» і тушкуємо ще 5 хвилин. Розбавляємо бульйоном і доводимо до готовності. Подаємо зі сметаною, щедро посипавши зеленню.
Солянка добра з будь-якого приводу і в будь-яку пору року. Ситна, навариста, з копченостями та соліннями — кращої основної страви й не вигадаєш. Її рецепт універсальний, немов конструктор: його можна варіювати залежно від того, які продукти є в холодильнику. Особливо якщо в ньому є кетчуп Торчин® «До шашлику», який надасть солянці пікантної гостроти й неповторного аромату.