Рецепти

Солянка — Торчин®

Всі інгредієнти нарізаємо кубиками.
У сотейнику пасеруємо цибулю, моркву, яловичину і тельбухи з додаванням бекону. За 5 хвилин до готовності потрухів додаємо ковбасу, сосиски, спеції, маслини, солоний огірок, кетчуп Торчін® «До шашлика» і тушкуємо ще 5 хвилин.
Розбавляємо бульйоном і доводимо до готовності. Подаємо зі сметаною, щедро посипавши зеленню.
Солянка — Торчин®
prev
next
Солянка — Торчин®

Інгредієнти:

  • Бульйон — 840 г
  • Кетчуп Торчин® «До шашлику» — 12 ст. л.
  • Потроха — 150 г
  • Ковбаса, сосиски — 90 г
  • Яловичина - 60 г
  • Копчений бекон — 75 г
  • Ріпчата цибуля — 150 г
  • Помидори — 90 г
  • Вершкове масло — 60 г
  • Сольоний огірок— 120 г
  • Сметана — 45 г
  • Моркова — 60 г
  • Часник — 12 г
  • Маслини — 60 г
  • Зелень — 6 г
  • Сіль — 9 г
  • Цукор — 6 г
  • Перець черний молотий
  1. Всі інгредієнти нарізаємо кубиками. У сотейнику пасеруємо цибулю, моркву, яловичину і тельбухи з додаванням бекону. За 5 хвилин до готовності потрухів додаємо ковбасу, сосиски, спеції, маслини, солоний огірок, кетчуп Торчін® «До шашлика» і тушкуємо ще 5 хвилин. Розбавляємо бульйоном і доводимо до готовності. Подаємо зі сметаною, щедро посипавши зеленню.

Солянка добра з будь-якого приводу і в будь-яку пору року. Ситна, навариста, з копченостями та соліннями — кращої основної страви й не вигадаєш. Її рецепт універсальний, немов конструктор: його можна варіювати залежно від того, які продукти є в холодильнику. Особливо якщо в ньому є кетчуп Торчин® «До шашлику», який надасть солянці пікантної гостроти й неповторного аромату.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися