Інгредієнти:
- петрушка - 1 пучок;
- цибуля зелена - 1 пучок
- кріп - 1 пучок
- крес-салат - 1 пучок
- листя кульбаби - 200 г;
- листя щавлю - 50 г;
- салат - 175 г;
- цибуля ріпчата - 50 г;
- яйця - 3 шт.;
- соняшникова олія - 1 ст. ложка;
- майонез Торчин® Делікатесний - 600 г;
- молоко 1,5% жирності - 200 г;
- винний оцет - 1 ст. ложка;
- гірчиця Торчин® Американська - 1 ст. ложка.
Готуємо оригінальний соус з кульбаби
- Ретельно промийте, обсушіть і подрібніть петрушку, зелену цибулю, кріп, крес-салата та листя кульбаби. Листя щавлю і листя салату очистити, помити, обсушити і нарізати тонкими смужками.
- Очистіть і наріжте кубиками цибулю. Яйця зварити круто, очистити і нарізати кубиками.
- Добре змішайте яйця з чистою соняшниковою олією. Майонез Торчин® Делікатесний змішайте з молоком до однорідної консистенції.
- Додайте підготовлену зелень, смужки щавлю та салату і цибулю.
- Додайте винний оцет і гірчицю Торчин® Американська. Добре перемішайти, накрийти кришкою і залиште в прохолодному місці на 1-2 години. Подавайте цей соус до відвареної картоплі, відвареної яловичини та риби.