Інгредієнти:
500г свинини
3 ст. л. Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак»
50г крохмалю
морква
спаржа
болгарський перець
2 ст. л. Кетчупу Лагідний
1 ст. л. меду
- До 500г свинини додайте 3 ст. л. Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак», 50г крохмалю і залиште маринуватись.
- Висипаємо на сковорідку нарізані моркву, цибулю, спаржу та болгарський перець. Тушимо 3-5 хв на сильному вогні. Після чого додайте 2 ст. л. Кетчупу Лагідний, по 1 ст. л. меду і Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак» та 2 зубчики часнику. Тушимо на маленькому вогні 2-3 хв.
- Обсмажте м’ясо 5-7 хв на невеликому вогні та додайте готові овочі.
- Смачного!
Що може краще доповнити соковиту свинину, ніж свіжі овочі та солодка груша? Крім того, соєвий соус додасть м’ясу пряного аромату, приємної пікантності та зробить його м’яким і соковитим. Солодка груша доповнить страву свіжими відтінками смаку.