Інгредієнти:
- свинина – 500 г;
- соєвий соус Торчин® «Класичний смак» - 3 ст. л.;
- крохмаль – 50 г;
- морква – 1 шт.;
- спаржа – 100 г;
- груша – 1 шт.;
- болгарський перець – 1 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- кетчуп Торчин® «Лагідний» - 2 ст. л.;
- мед - 1 ст. л.
Що може краще доповнити соковиту свинину, ніж свіжі овочі та солодка груша? Крім того, соєвий соус додасть м’ясу пряного аромату, приємної пікантності та зробить його м’яким і соковитим. Солодка груша доповнить страву свіжими відтінками смаку.
- До свинини додайте соєвий соус Торчин® «Класичний смак» і крохмаль - залиште маринуватися.
- Висипте на пательню нарізані соломкою моркву, цибулю, спаржу та болгарський перець.
- Тушкуйте овочі 3-5 хв на сильному вогні. Після чого додайте кетчуп Торчин® «Лагідний», мед, соєвий соус Торчин® «Класичний смак» та часник.
- Тушкуйте на повільному вогні ще 2-3 хв.
- Обсмажте м’ясо на невеликому вогні 5-7 хвилин та додайте готові овочі.
Смачного!
Варіації приготування свинини з овочами
Ці рецепти можна варіювати, додавати свої улюблені овочі та приправи, щоб створити смачну та різноманітну страву зі свининою та овочами. Ми підготували для Вас декілька варіацій:
- Свинина з овочами на грилі:
Замаринуйте свинину в олії, соєвому соусі, часнику та лимонному соку. Обсмажте на грилі, додаючи нарізані овочі (цибулю, кабачок). Під час готування поливайте маринадом.
- Свинина з овочами в горщику:
Наріжте свинину і покладіть її у горщик. Додайте овочі (моркву, капусту, броколі), бульйон і спеції. Закрийте горщик і готуйте в духовці при 180°C протягом 1-1,5 години або до м'якості м'яса та овочів.