Рецепти

Теплий салат з йогуртовою заправкою

Пасеруйте дрібно нарізану цибулю на середньому вогні, доки вона не стане м'якою та прозорою. Поріжте баклажани і цукіні скибочками завтовшки півсантиметра, відправте їх до цибулі та пасеруйте близько 3-4 хвилин.
Щоб додати макаронам апетитного золотистого кольору та насиченого аромату, варіть їх в овочевому бульйоні, приготованому на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів».
Необхідно пересипати овочі до миски та додати крупно порізані (навпіл) помідори, зелень і перець. Коли спагеті готове, додайте вершкового масла.
Для заправки змішайте 1 столову ложку йогурту, 1 чайну ложку гірчиці і 1 чайну ложку рослинної олії. Ретельно перемішайте.
Змішайте овочі, пасту та полийте заправкою. Смачного!
Теплий салат з йогуртовою заправкою
prev
next
Теплий салат з йогуртовою заправкою

Інгредієнти:

  • Макарони - 150 г
  • Перець солодкий - 1 шт
  • Часник - 1 шт
  • Баклажани - 1 шт
  • Помідори - 150 г
  • Петрушка – 30 г
  • Цукіні - 1 шт
  • Зелена цибуля - 30 г
  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ч. л.
  • Йогурт - 1 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Рослинна олія - 1 ч. л.
  1. Пасеруйте дрібно нарізану цибулю на середньому вогні, доки вона не стане м'якою та прозорою.
  2. Поріжте баклажани і цукіні скибочками завтовшки півсантиметра, відправте їх до цибулі та пасеруйте близько 3-4 хвилин.
  3. Щоб додати макаронам апетитного золотистого кольору та насиченого аромату, варіть їх в овочевому бульйоні, приготованому на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів».
  4. Необхідно пересипати овочі до миски та додати крупно порізані (навпіл) помідори, зелень і перець. Коли спагеті готове, додайте вершкового масла.
  5. Для заправки змішайте 1 столову ложку йогурту, 1 чайну ложку гірчиці і 1 чайну ложку рослинної олії. Ретельно перемішайте.
  6. Змішайте овочі, пасту та полийте заправкою. Смачного!

Страви, де основу складають овочі, можуть бути неймовірно цікавими та ситними. У даному випадку не обійшлося без пасти, яка відмінно гармонує з овочевим гарніром, перетворюючи цю страву у ситний і яскравий салат. Він не тільки простий у приготуванні, але й досить цікавий завдяки яскравості кольорів. Приправа додасть пасті апетитного золотистого кольору, а страві - насиченого аромату.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися