Інгредієнти:
- Макарони - 150 г
- Перець солодкий - 1 шт
- Часник - 1 шт
- Баклажани - 1 шт
- Помідори - 150 г
- Петрушка – 30 г
- Цукіні - 1 шт
- Зелена цибуля - 30 г
- Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ч. л.
- Йогурт - 1 ст. л.
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Рослинна олія - 1 ч. л.
- Пасеруйте дрібно нарізану цибулю на середньому вогні, доки вона не стане м'якою та прозорою.
- Поріжте баклажани і цукіні скибочками завтовшки півсантиметра, відправте їх до цибулі та пасеруйте близько 3-4 хвилин.
- Щоб додати макаронам апетитного золотистого кольору та насиченого аромату, варіть їх в овочевому бульйоні, приготованому на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів».
- Необхідно пересипати овочі до миски та додати крупно порізані (навпіл) помідори, зелень і перець. Коли спагеті готове, додайте вершкового масла.
- Для заправки змішайте 1 столову ложку йогурту, 1 чайну ложку гірчиці і 1 чайну ложку рослинної олії. Ретельно перемішайте.
- Змішайте овочі, пасту та полийте заправкою. Смачного!
Страви, де основу складають овочі, можуть бути неймовірно цікавими та ситними. У даному випадку не обійшлося без пасти, яка відмінно гармонує з овочевим гарніром, перетворюючи цю страву у ситний і яскравий салат. Він не тільки простий у приготуванні, але й досить цікавий завдяки яскравості кольорів. Приправа додасть пасті апетитного золотистого кольору, а страві - насиченого аромату.