Інгредієнти:
- Філе тріски — 2 шт.
- Морква — 1 шт.
- Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- Болгарський перець — ½ шт.
- Яблучний оцет — 1 ст. л.
- Соєвий соус Торчин® «Імбирний смак» — 80 мл
- Тертий імбир — 1 ч. л.
- Кукурудзяне борошно — 2 ст. л.
- Олія для смаження — 50 г
- Філе тріски висушіть рушником від вологи. Маринуйте в соєвому соусі Торчин® «Імбирний смак» 30 хвилин.
- Овочі наріжте соломкою.
- Мариноване філе пропаніруйте в кукурудзяному борошні й обсмажте на сковороді шкуркою догори (для того, щоб філе не згорнулося трубочкою). Відтак — на шкурці до готовності. Зніміть на серветку і позбавтесь від зайвого жиру.
- Цибулю та моркву киньте в розпечений вок і швидко обсмажте протягом 30 секунд, відтак додайте овочі й обсмажте ще 1 хвилину. Потім додайте тертий імбир і соєвий соус Торчин® «Імбирний смак» — 30 секунд і знімайте.
- Ще гарячу рибу — нарізану шматочками або цілим філе — викладіть на пласку тарілку і посипте овочами вок.
Створіть собі та близьким особливий настрій, приготувавши страву східної кухні — тріску з овочами вок. Щоб овочі вдалися соковитими, ароматними та неймовірно смачними, обов’язково додайте соєвий соус Торчин® «Імбирний смак». Гастрономічне задоволення гарантовано!