Рецепти

Тріска з овочами вок

Тріска з овочами вок
Тріска з овочами вок
Тріска з овочами вок
Тріска з овочами вок
Тріска з овочами вок
Тріска з овочами вок
prev
next
Тріска з овочами вок

Інгредієнти:

  • Філе тріски — 2 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • Болгарський перець — ½ шт.
  • Яблучний оцет — 1 ст. л.
  • Соєвий соус Торчин® «Імбирний смак» — 80 мл
  • Тертий імбир — 1 ч. л.
  • Кукурудзяне борошно — 2 ст. л.
  • Олія для смаження — 50 г
  1. Філе тріски висушіть рушником від вологи. Маринуйте в соєвому соусі Торчин® «Імбирний смак» 30 хвилин.
  2. Овочі наріжте соломкою.
  3. Мариноване філе пропаніруйте в кукурудзяному борошні й обсмажте на сковороді шкуркою догори (для того, щоб філе не згорнулося трубочкою). Відтак — на шкурці до готовності. Зніміть на серветку і позбавтесь від зайвого жиру.
  4. Цибулю та моркву киньте в розпечений вок і швидко обсмажте протягом 30 секунд, відтак додайте овочі й обсмажте ще 1 хвилину. Потім додайте тертий імбир і соєвий соус Торчин® «Імбирний смак» — 30 секунд і знімайте.
  5. Ще гарячу рибу — нарізану шматочками або цілим філе — викладіть на пласку тарілку і посипте овочами вок.

Створіть собі та близьким особливий настрій, приготувавши страву східної кухні — тріску з овочами вок. Щоб овочі вдалися соковитими, ароматними та неймовірно смачними, обов’язково додайте соєвий соус Торчин® «Імбирний смак». Гастрономічне задоволення гарантовано!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися