Інгредієнти:
- майонез Торчин® «Європейський» — 100 г;
- листкове тісто — 300 г;
- листки шпинату — 400 г;
- фета — 150 г;
- ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- часник — 2 зубки;
- сіль, перець — до смаку;
- коріандр — щіпка;
- куряче яйце — 2 шт.;
- лимонний фреш —10 г.
- 1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.
- 2. Шпинат протушкувати з цибулею та часником на сковороді, додати коріандр і лимонний фреш.
- 3. Відокремити жовтки від білків. Білки збити з майонезом.
- 4. Тісто розкачати й вистелити у форму.
- 5. Викласти фету, шпинат і залити білками з майонезом.
- 6. Накрити краями тісто. У середину викласти жовток. Другим жовтком змазати верх пирога.
- 7. Випікати за температури 165 градусів протягом 45 хвилин.
- 8. Смачного!