Рецепти

Запечена листкова булочка зі шпинатом і фетою

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Шпинат протушкувати з цибулею та часником на сковороді, додати коріандр і лимонний фреш.
Відокремити жовтки від білків. Білки збити з майонезом.
Тісто розкачати й вистелити у форму.
Викласти фету, шпинат і залити білками з майонезом.
Накрити краями тісто. У середину викласти жовток. Другим жовтком змазати верх пирога.
Випікати за температури 165 градусів протягом 45 хвилин. Смачного!
Запечена листкова булочка зі шпинатом і фетою
prev
next
Запечена листкова булочка зі шпинатом і фетою
60 хв
4

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 100 г;
  • листкове тісто — 300 г;
  • листки шпинату — 400 г;
  • фета — 150 г;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • часник — 2 зубки;
  • сіль, перець — до смаку;
  • коріандр — щіпка;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • лимонний фреш —10 г.
  • 1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.
  • 2. Шпинат протушкувати з цибулею та часником на сковороді, додати коріандр і лимонний фреш.
  • 3. Відокремити жовтки від білків. Білки збити з майонезом.
  • 4. Тісто розкачати й вистелити у форму.
  • 5. Викласти фету, шпинат і залити білками з майонезом.
  • 6. Накрити краями тісто. У середину викласти жовток. Другим жовтком змазати верх пирога.
  • 7. Випікати за температури 165 градусів протягом 45 хвилин.
  • 8. Смачного!
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися